donderdag 15 maart 2018

Mexicaanse wrappers


Het avondeten van gisteravond viel erg goed in de smaak, er werd door niemand gezeurd. Het is een zelfverzonnen recept.

Voor ons vieren gebruikte ik:
*6 wrappers
*4 kippendijfilets
*400 gr. mexicaanse wokgroente
*2 theelepels gehakte knoflook uit een potje of 2 teentjes
*1 theelepel chilipoeder
*1 theelepel koriander
*1 theelepel uienpoeder
*1 theelepel gemalen komijnzaad
*100 gr. passata
*handje geraspte kaas

Bereidingswijze:
*Snijd de kippendij in stukjes
*Verwarm de oven voor op 200 graden
*Verhit wat olie in een wok of hapjespan en bak de kippendij ongeveer 5 minuten
*Voeg de kruiden, knoflook en groente toe en bak nog eens 5 minuten
*Voeg de passata toe en laat nog een paar minuten goed doorwarmen
*Vul de wrappers met het mengsel, rol ze op en leg ze in een ingevette ovenschaal
*Strooi nog wat kaas over de wrappers
*Zet de ovenschaal 15 minuten in de oven. 

Wij aten er nog komkommer bij als extra groente. 


Hou jij (of de kinderen) niet zo van pittig eten, pas dan op met de chilipoeder. Bij ons was hij best pittig, maar dat is voor ons en de kinderen geen probleem. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten