Het is al weer vrijdag, tijd om terug te blikken op ons
weekmenu van afgelopen week.
Zaterdag: We aten bij mijn ouders vanwege een verjaardag, er
werd patat gehaald.
Zondag: Shoarmaschotel (aardappeldobbelsteentjes,
roerbakgroente en shoarma)
Maandag: Aardappels, bloemkool, verse hamburger (ik nam een
stukje vis)
Dinsdag: rijstschotel met gehakt.Hier vind je het recept.
Woensdag: Mexicaanse wrappers naar eigen recept. het recept vind je hier
Donderdag: krieltjes, doperwten en krokantschnitzel (manlief
kookte, ik had cursus)
Vrijdag: Lasagne
Voor de lasagne had ik eigenlijk een zak Italiaanse
wokgroente in de vriezer liggen, maar na een blik in de koelkast en keukenla
liet ik die liggen. Zowel in de koelkast als in de keukenla kwam ik verlepte
groente tegen. Voorheen had ik dit zo weggegooid, maar na er nog een blik op
geworpen te hebben besloot ik dat ik een groot deel nog makkelijk kon gebruiken
voor de lasagne. Een halve courgette, half doosje champignons, 3 preien en 2,5
paprika was de oogst. Daarbij nog een ui, die heb ik altijd wel in huis, en ik
had genoeg groente voor door de lasagne. Zonde om weg te gooien.
Vanmorgen werden de bestelde boodschappen weer netjes thuis
bezorgd, daar ben ik nog steeds erg blij mee. Ik bleef deze week ook ruim onder
mijn budget. Ik was 101,78 kwijt inclusief bezorgkosten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten